به نوبه خود Miles Davis & رفع این کوکتل تکیلا

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ “من عاشق ترکیبی از چغندر و تکیلا. زوج minerality دور گوشه و کنار و از هر دو!”

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ “این معجون می رود و در یک بعد از ظهر یکشنبه با دوستان.”

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ “خوب سبک جاز و DownBeet یک دستور غذا برای آرامش است.”

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ “Empanadas و سالاد مرکبات خواهد بود ستارگان.”

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. “اگر من تا به حال مایلز دیویس در برای صبحانه من قطعا خدمت به این.”

این DownBeet

توسط Omar YeeFoon

مواد تشکیل دهنده

  • 1.5 اونس خوزه Cuervo® Tradicional® پلاتا تکیلا
  • .5 اونس آب سیب شیرین
  • .5 اونس شربت آگاو (2 بخش شهد آگاو یک قسمت آب)
  • .25 اونس آب چغندر
  • 1 اونس آب لیمو
  • شیشه ای: از مد افتاده rimmed, با, زیره سبز, نمک
  • چاشنی زدن: برگ کرفس

جهت

لبه های قدیمی از مد افتاده شیشه ای با زیره سبز, نمک (دو خط تیره از زیره سیاه را در یک کاسه نمک) و خود را کنار بگذارند. اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده به یک شاکر و پر کردن با یخ. لرزش و فشار به آماده شیشه ای. چاشنی زدن با یک برگ کرفس.

عمر YeeFoon با استعداد است, Dallas, تگزاس, متصدی بار

با تشکر از شما خوزه Cuervo® Tradicional® برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>