Spicing تا تکیلا کوکتل

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ “با الهام از آمد که مایل به ایجاد چیزی است که برجسته بافت صاف و تازه, گیاهی, یادداشت های خوزه Cuervo® Tradicional® پلاتا تکیلا, در حالی که نگه داشتن کوکتل ساده و با طراوت مثل یک مارگاریتا اما بدون استفاده از مرکبات.”

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ “من می خواهم در خدمت این کوکتل در یک روز آفتابی زیبا با چیزی جز آرامش در دستور کار است.”

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ “قطعا برخی از خلق و خوی افزایش lo-fi ضربه/hip-hop. من شخصا لذت بردم از این کوکتل گوش دادن به آهنگ های مانند “جمعه” توسط آسان زندگی است.”

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ “من پیش بینی این کوکتل بودن لذت می برد با غذاهای دریایی تازه برج و یا حتی یک صفحه گرامافون صدف.”

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. “من می خواهم برای به خدمت این در سراسر نوار به هر مهمان یک بار میله بازگشایی…است که امیدوارم به زودی.”

کسب و کار گاه به گاه

توسط Kalani بن

مواد تشکیل دهنده

  • 2 اونس خوزه Cuervo® Tradicional® پلاتا تکیلا
  • .75 اونس Suze
  • .5 اونس فلفل قرمز-پوست Fino شری*
  • 4 خط تیره و نارنجی bitters
  • 2 خط تیره آهک bitters
  • شیشه ای: دو از مد افتاده
  • چاشنی زدن: نمک و فلفل مخلوط با روغن زیتون

جهت

اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده را به یک لیوان مخلوط پر کنید و با یخ. هم بزنید و فشار به دو قدیمی شیشه ای. پر کردن با یخ و چاشنی زدن با یک زن و شوهر گرم نمک و فلفل مخلوط با روغن زیتون.

فلفل قرمز-پوست Fino شری*

سه ماهه دو آناهایم فلفل تند برای هر 375ml از شری. درهم و برهم کردن فلفل به آرامی در یک شیشه قبل از اضافه کردن شری. اجازه می دهد تا مخلوط برای لاغر کردن تا دو ساعت در یخچال و فریزر.

با تشکر از شما خوزه Cuervo® Tradicional® برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

خوزه Cuervo® تکیلا. 40 درصد Alc./Vol. (80 اثبات). علائم تجاری متعلق به تکیلا Cuervo لا Rojeña, S. A. de C. V. ©2020 Proximo, Jersey City, NJ. لطفا نوشیدن مسئولانه است.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de