این مادر بزرگ شما را با مرغ سرخ شده—بهتر است

One تنها دستور العمل های مادر بزرگ من به من آموخت که قبل از او درگذشت این بود که چگونه او را مرغ سرخ شده. برای بسیاری از زندگی من من فکر نمی کنم این ظرف می تواند بر بهبود یافته است. در حالی که او هرگز به من داد نوشته دستورالعمل فرایند ریشه دوانده در حافظه داشتن تماشا او را به انجام آن بسیاری از بار. و آن را همیشه منجر به یک وعده غذایی خوشمزه پس چرا ظروف سرباز یا مسافر با سنت درست است ؟

خوب با وجود دلتنگی و پس از صحبت با آشپز ادوارد لی در مورد مرغ سرخ شده که او را صرف بیشتر از کار خود را تکمیل و من مجبور به اعتراف است که ممکن است وجود دارد ظریف چند به روز رسانی به دستور مادر بزرگ.

و آه من ستاره (به قرض گرفتن یکی از پسر مورد علاقه عبارات) آن کمک کرده است. هر چند Lee دستور نمی اختراع دوباره سرخ شده مرغ چرخ راهنمایی خود را ایجاد crispier پوسته و مراتب حساس تر گوشت از من تا به حال همیشه قبل از دست. همه به آن نیاز بود مقدار زیادی از دوغ یکی خالی کارتن تخم مرغ های ذخیره شده از سطل بازیافت و یک بعد از ظهر را صرف دوباره چاشنی, مادر بزرگ, پیر Griswold شماره 9 کتری ریخته گری آهن.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de