تلخ و شیرین بوربن: Navy Yard Boulevardier

با تشکر از شما راسل رزرو® برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ “من می خواستم برای ایجاد یک کوکتل است که متناسب با کلاسیک تلخ و شیرین مشخصات Boulevardier اما می تواند سبک تر و گیاهی متناسب با تغییر نسبت به آب و هوای گرمتر.”

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ “این است ایده آل به عنوان یک گرم-آب و هوا قبل یا بعد از شام بنوشید!”

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ “هر چیزی را با یک سرما پرنیان می کند که در راه یک مکالمه خوب در حالی که شما جرعه.”

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ “برخی از charcuterie به دوست داشتن و نور چیزی مانند یک سالاد panzanella برای کام پاک کننده.”

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. “Anthony Bourdain.”

نیروی دریایی حیاط Boulevardier

توسط جاستین کارا-دانا

مواد تشکیل دهنده

  • 1.5 قطعات خشک آب سیب
  • 1 قسمت راسل رزرو® 10 سال پیر بوربن (منظور در Drizly)
  • .5 بخشی عرق البالو لیکور
  • .25 بخشی Campari®
  • .25 بخشی Amontillado شری
  • 2 نازک برش خیار
  • شیشه: سنگ
  • چاشنی زدن: خیار برش

جهت

اضافه کردن شری به یک سنگ شیشه ای. چرخش آن در اطراف و تخلیه بیش از حد. جای شیشه در سمت. اضافه کردن بقیه مواد را به جز بوربن به یک لیوان مخلوط. به آرامی درهم و برهم کردن. اضافه کردن بوربن و پر کردن با یخ. هم بزنید و فشار به آماده شیشه ای. پر کردن با یخ و چاشنی زدن با خیار برش.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>