یک بوربن کوکتل ساخته شده برای تابستان

با تشکر از شما Bulleit بوربن و TipsFromHome ابتکار برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ “این سال 2001 یا 2002 و من شده است خواندن پل هارینگتون نوشتن بر روی وب در مورد کوکتل. ال دیابلو یکی از اولین فراموش کلاسیک که علاقه مند به من و creme de cassis برای من جدید بود. پس از تهیه یک بطری من با اضافه کردن آن را به هر چیزی و همه چیز. یک بار آن را در بر داشت راه خود را به یک ویسکی ترش بوربن تجدید متولد شد.”

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ “من فکر می کنم این فوق العاده است برای تابستان, اما من آنها خدمت می کنند در تمام طول سال.”

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ “هر آنچه که شما در حال گوش دادن به. من فکر نمی کنم موسیقی و کوکتل باید توانایی برخورد با یکدیگر است.”

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ “سگ داغ کردن کوره.”

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. “کورت وانگات.”

بوربن تجدید

توسط جفری Morgenthaler

مواد تشکیل دهنده

  • 1.5 قطعات Bulleit بوربن (منظور در Drizly)
  • .75 بخش آب لیمو
  • .5 بخشی Creme de cassis
  • .5 بخشی شربت ساده (2 قطعات شکر 1 قسمت آب)
  • 1 داش انگستورا Bitters
  • شیشه: سنگ

جهت

اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده به یک شاکر و پر کردن با یخ. لرزش و فشار به یک سنگ شیشه ای پر شده با یخ.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>