من پنج وعده های غذایی مورد علاقه: David Burke

Dمشتاق برک متولد بروکلین و برای تمام جهان سفر بین المللی موفقیت و به رسمیت شناختن او به نیویورک از طریق و از طریق. بروکلین است birthmark.

او مورد مطالعه قرار پخت و پز در پخت و پز موسسه از امریکا در دره هادسون و شیرینی در اکول Lenôtre در پلیسیر فرانسه و برش دندان های خود را در برخی از بزرگترین, فرانسوی, آشپزخانه, از جمله مارک Meneau افسانه ای ل’Espérance در کبود.

من برای اولین بار شنیده ام در مورد برک زمانی که او شروع به racking تا نیویورک تایمز ستاره پخت و پز در رودخانه, کافه, در, البته, بروکلین, در اواخر دهه 1980 و اوایل ’90s.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.net