اسکاتلند ویسکی صنعت: ne’er قطره به نوشیدن ؟

به عنوان درجه حرارت جهانی افزایش تولید اسکاتلند در جهان معروف ویسکی متزلزل است. محور در بخش های حفظ نفس این صنعت در کشورهای عضو اکو درایو — اما هنوز هم می تواند انجام شود.

زمستان سرد در اسکاتلند و تابستان کوتاه است. و در همه زمان ها آن باران. درست است ؟ نه دقیقا. مانند اکثر نقاط این سیاره اسکاتلند در حال گرم شدن است. میانگین دمای امروز تقریبا 1 درجه سانتیگراد (1.8 درجه فارنهایت) بالاتر از آنها در نیم قرن پیش. برای اسکاتلند جهان معروف ویسکی صنعت که یک مشکل جدی است.

“2018 بود فقط واقعا باور نکردنی” به یاد می آورد کلوم Fraser, مدیر تولید در Glenfarclas اسکاتلند ترین و متعلق به خانواده ویسکی ساز. تابستان از گرما تاول و کمی بارش باران شاهد جریان کوه اجرای خشک و محروم رسومات از آب شیرین. برای یک ماه این شرکت عظیم الجثه “عکسهای” sat خالی و تولید کاهش یافت تا آنجا که از 300.000 لیتر است.

نگران کننده برای Glenfarclas تابستان سال 2020 شکل دادن به یکی دیگر از scorcher.

“ما تا به حال به سختی هر برف در این سال است. ما نیاز به برف بر روی تپه از نوامبر تا مارس زمان. من فکر می کنم ما تا به حال دو بارش برف در این سال و در مورد آنها دو اینچ عمیق ترین که هیچ چیز است” گفت: Fraser.

Glenfarclas distillery production manager Callum Fraser

Callum فریزر می گوید مشروب در صورت نامشخص در آینده اگر آنها نمی انطباق با تغییر شرایط

بیشتر بخوانید: Whisky از آلمان: با شروع کوچک اما با هدف بالا

مشروب الکلی در دیدار نوآوری

ویسکی صنعت نیست به تنهایی در آن آب و هوا نگرانی است. در سراسر اسکاتلند مشروب الکلی کسب و کار در حال گرفتن به مقابله با سبز و نوآوری به دنبال راه های جدید برای محصولات قدیمی.

در Arbikie رسومات در آنگوس دانشمندان ادعا می کنند که توسعه یافته برای اولین بار در جهان “آب و هوا مثبت” جین. با استفاده از باغ نخود فرنگی به جای گندم این شرکت با حذف نیاز به کربن فشرده کود و می تواند تولید خوراک دام از پس مانده مواد. این را می دهد که نوشیدن یک منفی کربن Arbikie می گوید.

بیشتر شمال, درختان, نه نخود فرنگی استفاده می شود برای تولید یک دوستدار محیط زیست روح. مقطر توسط Glenshee و صنعت در ارتفاعات اسکاتلند “Pinewood جین” است که با طعم توت درخت عرعر و کاج سوزن توس برگ باتلاق گل و چوب ترشک — همه برگرفته از تهدید جنگل های محلی. فروش نوشیدنی را نسبت وودلند مرمت طرح تولید کنندگان می گویند و آن را پایدار سازمانی.

به نوبه خود, اسکاتلند ویسکی جامعه است به گزارش زیست محیطی قوی پیشرفت. آمار جدید از Scotch Whisky انجمن (SWA) نشان می دهد 22 درصد بهبود در بهره وری آب یک سوم کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و سقوط مشخص شده در محل دفن زباله استفاده کنید.

“این فوق العاده است برای دیدن پیشرفت ما در حال ساخت از جمله کاهش قابل توجهی در سوخت های فسیلی و استفاده در بازیافت و استفاده مجدد از زباله. این کار در رفتن دست در دست با ما در زنجیره عرضه بیش از حد و هم ما منجر می شوند راه را برای آینده ای پایدار برای بخش ما” گفت: کارن بتی, مدیر اجرایی SWA.

حیف ذغال سنگ

اما این همه خبر خوب. این صنعت تلاش برای کاهش وزن کشی و بسته بندی کاهش یافته است مسطح با 2.6 درصد افزایش از سال 2012. و با وجود نگرانی در مورد ویسکی سازان’ ادامه داد: استفاده از یک محدود خاص منبع: ذغال سنگ نارس.

یک سوخت فسیلی در سراسر شمال اروپا دود ذغال سنگ نارس استفاده می شود برای القای روح را تند, “آن را دوست دارم یا از آن متنفرم” profile. در حالی که این فرایند نیاز به تنها مقدار کمی از احتراق ماده حجم قابل توجهی از دی اکسید کربن ایجاد می شوند.

working on peat hags in Loch Lomond

ویسکی صنعت بیدار شدن از خواب به این واقعیت است که ذغال سنگ و منابع محدود است

Peatlands نیز نقش مهمی در جذب کاربن جذب و ذخیره سازی میلیون ها تن CO2 اتمسفر. هر چند کمتر از 1 ٪ از بریتانیا سالانه ذغال سنگ استفاده است برای محاسبه توسط whisky, صنعت, فرایند استخراج گسترده تر است عواقب این “کربن نزول” پدیده کارشناسان می گویند.

“هنگامی که شما را از پوشش گیاهی بالا که شما باید انجام دهید به استخراج ذغال سنگ در زیر شما به طور خودکار حذف بالقوه برای هر بیشتر ترسیب کربن گفت:” سارا ناظر از اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN)’s انگلستان Peatland برنامه.

به طور مشابه هنگامی که اب اشباع bogs ذغال سنگ خشک هستند و برای برداشت محصول از سطح خشک و کربن آغاز می شود شسته شدن “بازگشت به اتمسفر” Proctor اضافه شده است.

‘عطر و طعم و شخصیت’

این یک نگرانی برای Glenfarclas که نمی استفاده از ذغال سنگ در آن malting روند. محیط زیست است با این وجود مهم به کارخانه یا محل تقطیر می گوید: مدیر تولید کلوم فریزر.

“ما در واقع بازیافت برخی از ما گرما برای گرم کردن دیگ بخار و گرم کردن آب با استفاده از حرارت از دودکش ها برای ایجاد آب گرم برای ما اواپراتور گیاه. ما کاملا روشن است.”

آب و هوای این آگاهی رانده است در بخشی از یک حس خود حفظ. اگر درجه حرارت جهانی در ادامه به افزایش و بارندگی کاهش می دهد, Glenfarclas را تامین آب خواهد شد و رشد بیش از پیش به مخاطره انداخته است.

ادامه مطلب: تبدیل فاضلاب خام به آب تازه راه آلی

برای این رسومات که یک مسئله جدی است. فیلترینگ از طریق گرانیت آنها به عنوان جریان سراشیبی جریان از بن Rinnes — منطقه بلندترین کوه — انتقال هر دو “عطر و طعم و شخصیت” به whisky, توضیح می دهد, فریزر. آنها به طور منظم اجرا خشک Glenfarclas کل عملیات خواهد بود نهفته است.

“ما نمی خواهد پیدا کردن منبع دیگری ما را فقط کاهش در آنچه ما انجام می دهیم و با استفاده از آنچه که ما داریم. ما نمی خواهد ریسک کیفیت محصولات ما برای هر چیزی است.”