ادویه تا خود را به پالوما با Sriracha شربت

با تشکر از شما Espolòn® برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ “پالوما است که به سادگی یکی از خوشمزه ترین تکیلا-بر اساس کوکتل تا کنون ایجاد شده. این ریف الهام گرفته شده بود pho سوپ ماکارونی و آن پر کردن/garnishes. آگاو بر ارواح و ادویه تکمیل هر یک از دیگر زیبایی. این کوکتل نور است و spritzy با یک بوسه از ادویه.”

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ “این تابستان مناسب پاسیو sipper.”

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ “خانه ساحل رادیو برای خنک استخر تابستان vibes.”

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ “هاوایی تن ماهی بهم زدن با برنج.”

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. “جولیا کودک. من دوست دارم که یک داستان در زمان جلسه با او.”

Pho لوما

توسط شارون یونگ

مواد تشکیل دهنده

  • 1.5 قطعات Espolòn® بلانکو تکیلا
  • 1 قسمت آب گریپ فروت
  • .5 بخش آب آهک
  • .5 بخشی Sriracha شربت*
  • نوشابه و آب
  • شیشه: Collins
  • چاشنی زدن: آهک چرخ و ارتوپدی از گشنیز و ریحان تایلندی

جهت

اضافه کردن تمام مواد به جز آب جوش به تکان دادن و پر کردن با یخ. لرزش و فشار به Collins شیشه ای پر شده با یخ. بالا با چلپ چلوپ آب جوش. چاشنی زدن با آهک چرخ و ارتوپدی از گشنیز و ریحان تایلندی.

Sriracha شربت*

اضافه کردن 1 فنجان آب 1 فنجان شکر را در یک مخلوط کن. مخلوط و سپس اضافه کردن 2 قاشق چای خوری از sriracha. ترکیب دوباره و انتقال به یک resealable ظرف.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de