عشق منهتن? سپس شما نیاز به سعی کنید یک معکوس منهتن

با تشکر از شما Bulleit بوربن و TipsFromHome ابتکار برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئ

توسط NEWSCENTERALS در 6 تیر 1399

با تشکر از شما Bulleit بوربن و TipsFromHome ابتکار برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ "معکوس منهتن یک نوشیدنی مورد علاقه آشپز ژاک Pépin. آن را قبل از معکوس مارتینی یک نوشیدنی من تا به حال تعداد زیادی از تماس های تلفنی در این دو دهه در سمت راست من بعد از عهد بوق—یک خط تیره و جین در سرد آب سیب. من ژاک خیریه جمع آوری کمک برای بنیاد و معکوس منهتن بود و انتخاب او برای یک شب کوکتل."

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ "مانند مارتینی این نوشیدنی یک preprandial quaff."

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ "موسیقی گفتگو."

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ "گوشت خوک کشیده لغزنده خواهد بود یک تماس خوب است."

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. "من برای اولین بار ساخته شده آن را برای ژاک و 350 مهمان. این روزها من آن را برای همسرم, جیل او خم به سمت کوچک کوکتل با درجه بالایی از deliciousness و سطح متوسط الکل است."

معکوس منهتن

توسط دیل DeGroff

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قسمت Bulleit بوربن (منظور در Drizly)
  • 1 بخش شیرین آب سیب
  • 1 قسمت آب سیب خشک
  • 2 خط تیره دیل DeGroff را فلفل شیرین معطر Bitters
  • شیشه: کوکتل
  • چاشنی زدن: پوست پرتقال

جهت

اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده را به یک لیوان مخلوط پر کنید و با یخ. هم بزنید و فشار به شیشه کوکتل. شعله پوست پرتقال بیش از کوکتل و سپس رها کردن آن در.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن