شما می خواهید به نوشیدن این کوکتل تکیلا تمام تابستان طولانی

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ "من می خواستم چیزی سبک و آسان ، آب و هوا در حال بهتر شدن است و هر

توسط NEWSCENTERALS در 2 تیر 1399

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ "من می خواستم چیزی سبک و آسان ، آب و هوا در حال بهتر شدن است و هر روز و همه ما نیاز به یک کمی از نور خورشید در ما زندگی می کند."

هنگامی که شما در خدمت این نوشیدنی ؟ "اگر وجود دارد یک زمان مناسب برای نوشیدن این معجون را در طول غروب آفتاب در هر کجا که شما در جهان هستند."

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ ""Mucha Muchacha" از Esquivel این آلبوم نام کاباره Mañana و به صداقت تمام آلبوم بزرگ جفت شدن با یک زندگی شاد و خوب نوشیدن."

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ "Tacos! خوشمزه و تند!"

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. "برادر کوچک من پل که در فرانسه زندگی می کند به خاطر من از دست او در طول این زمان به چالش کشیدن."

دبل آناناس Fizz

توسط Maxime Belfand

مواد تشکیل دهنده

  • 1.5 اونس استاد دبل® Diamante® تکیلا (منظور در Drizly)
  • 1 اونس آب آناناس
  • 1 اونس حکیم درختچه آناناس*
  • 1 اونس شیر نارگیل شیرین نشده
  • .5 اونس آب آهک
  • خرج کردن Tajín
  • نوشابه و آب
  • شیشه: قطار سریع السیر
  • چاشنی زدن: برگ مریم گلی

جهت

اضافه کردن تمام مواد به جز آب جوش به تکان دادن و پر کردن با یخ. لرزش و فشار به یک قطار سریع السیر شیشه پر کنید و با یخ. از بالا با آب جوش و چاشنی زدن با یک سیج برگ.

حکیم درختچه آناناس*

اضافه کردن 100 گرم شکر 100 گرم سرکه چهار تا پنج برگ مریم گلی و 200 گرم آناناس پوست و پالپ به resealable ظرف. فروشگاه در یخچال به مدت یک شب. در صبح مخلوط درختچه خوبی و فشار به یک ظرف تمیز.

با تشکر از شما استاد دبل® تکیلا برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.

استاد دبل® تکیلا. 40 درصد Alc./Vol. (80 اثبات). علائم تجاری متعلق به استاد Tequilero, S. A. de C. V. ©2020 Proximo, Jersey City, NJ. لطفا لذت بردن از مسئولانه است.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن