جلاسنج برای ظروف مسی سیاه قلم مدرن
از هرنوع آهنی نمی شود استفاده کرد کفگیر آهنی یا حسم یا نعل می بایست کوره ای یا این که بی آلایش تر به عبارتی آتشی و چکش خورده باشد و در صورتی که یکسری بار آتش چشم باشد خوب تر یون آزاد می کند. در جواب به سوال بعدی، از مس قرمز در صورتی که درست به کار گیری شود هیچ ضرری ندارد و در تمام از قدیم در کله(ذهن) ما اهل ایران ها جا دیتا اند که ظروف مسی بایستی «قلع اندود» باشد ولی ندامت که قلع در کل به جهت کبد ضرروزیان دارد. در مرزو بوم های بیرون در تمام آشپزخانه ها از مس قرمزرنگ استعمال می نمایند به شرط آنکه درست به کارگیری شود آن هم قبل از طبخ طعام درون پیاله مس قرمزرنگ بایستی کاملا مهم نمک و سرکه به رخ غلیظ تمیز و آنگاه شسته شود. حساس همین کار، هیچ مانعی ندارد یعنی می شود بیمه ای کامل. مس اولین فلزی بود که به دست بشر کار شد و همین تاریخ به زمانه طولانی - حدود سال قبل - گشوده می گردد. این سبب می شود که رابطه انسان حساس مس به قدمتی به قدمت کشاورزی باشد، هرچند به جهت چند هزار سال ما به جز رخ دادن به شی ها تزئینی، عمل متعددی دارای آن انجام ندادیم.
با نگاه نمودن به بدنه این ظروف متوجه میشوید، تعداد جای چکشهای عکس العمل کرده به آنها، در مقایسه حیاتی ظروف مسی تماماً چکشکاری شده کاهش است. همین مدل از ظروف مسی از مدلهای ماشینی گرانتر و از مدلهای کاملاً چکشکاری شده ارزانتر هستند چون نسبت به آن ها وقت و انرژی کمتری از مسگر میگیرند. اگر ظروف مسی منزل شما براقیت خویش را از دست داراست کل تراز آن را با سس گوجه آغشته کنید یکسری دقیقه ای زمانه دهید و آنگاه آبکشی کرده اهمیت یک دستمال نرم خشک نمایید و پیاله مسی براقی تحویل بگیرید. این روش هر چند نظیر مورد نخستین استمرار بالایی ندارد ولی راحتی انجامش عامل لطف به جهت گزینش آن موقع کدر شدن ظروف مسی است. درصورتیکه از قابلمه مسی به جهت پخت و پز به کارگیری میکنید و به دلیل شعله بسیار گاز یا این که ته گرفتن خوراک قصد سیم کشیدن آن را دارید دست نگه دارید! برای درخشان کردن منش بیرونی قابلمه مسی یا این که تابه مسی خود از شیوه هایی که در ادامه بیان میگردد به کار گیری کنید.
دستهبندی نشده
اما از به کارگیری از شوینده های اهمیت اقتدار سایندگی بالا جلوگیری کنید. در ظروفی که لایه پوششی آن ها از در میان رفته نباید پخت و پز کرد در این شکل در گیر مسمومیت مس می گردید که علایم آن تهوع، استفراغ و اسهال است. چنانچه می خواهید لکه ای از روی کاسه مسی پاک کنید، بر روی آن یک برش پیاز بمالید تا راحت تمیز شود. راز همگی همین خوشمزگی ها در خصوصیت های فلز مس و رسانایی مضاعف فراوان آن است.اما کلیدی همین حال، ظرف مسی خالی از خلل نیز نیستند.
ایوار (لیوان و قندان مسی)
بعد از آن، به وسیله یک دستگاه دمنده، ظروف مسی را حرارت میدهند تا خشک شده و گرم شوند و بعد از آن از این روند نوبت به قلع اندود کردن میرسد. همین جور ظروف مسی، بین ظروف ماشینی و کاسه های چکش کاری شده قرار میگیرند. همین ظروف، ابتدا بوسیله ماشینآلات مخصوص، خمکاری شده و شکل میگیرند؛ بعد بوسیله مسگران چکشکاری میشوند.- در نتیجه سفارش می کنیم برای پخت پز و مصرف روزمره از این ظروف استفاده نکنید.
- علاوه بر نکاتی که در ضمن خرید ظروف مسی اهمیت پیدا می نمایند شما می بایست به نکته ها نگهداری از این محصول، آن گاه از خرید کردن نیز اعتنا اضطراری را داشته باشید.
- 6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن کلیدی صابون پیشنهاد می شود،ولی دوش گرفتن حساس آب زیاد داغ شما را از ویروس مصون نگه نمیدارد و حتی میتواند به شما زخم برساند.
- هر کدام از همین ظروف مسی حیاتی ویژگی های ظاهری میباشند که درک کردن آنها، در تشخیص اصالت مس به شما یاری میکند.
- 9ـ از آب گرم و اسکاچ های نایلونی برای شستشوی ظروف مسی استفاده کنید و از شستن همین ظروف اهمیت شوینده های دارای توان سایندگی بالا پرهیزکنید.