تأمین تجهیزات مورد نیاز رستوران سنتی

رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار

توسط NEWSCENTERALS در 10 مرداد 1399
رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما می‌ماند. منبع : http://restoransaz.com/run-a-traditional-restaurant/#   تجهیزات رستوران سنتی
البته بهتر است که این نکته را بدانید که برای راه اندازی چنین رستوران هایی علاوه بر مکان های سنتی به تجهیزات و امکانات دیگری نیاز می باشد که اصلی ترین و عمده ترین آنها داشتن تجهیزات برای آشپزخانه صنعتی؛ تجهیزات برای غذاهای سنتی، برخی از لوازم برای غذاهای سریع و همچنین تجهیزات کافی شاپ می باشد. قبل از خرید تجهیزات برای رستوران، ابتدا منوی خود را به صورت حرفه ای مشخص نمایید. زیرا برای پخت هر غذا به تجهیزات و وسایلی نیاز است و از این رو این وسایل باید بر اساس منو تهیه شود. در غیر این صورت بخشی از این بودجه به هدر می رود و دوباره باید یک سری از وسایل را تهیه نمود که این دوباره کاری است. موارد زیر از عمده ترین تجهیزات لازم برای راه اندازی یک رستوران سنتی است.
  • پاتیل برنج خیس کن
  • اجاق پلوپز
  • پاتیل سرخ کن
  • چهار شعله فردار رستورانی
  • میز کار استیل
  • سینک ظرفشویی صنعتی
  • دستگاه صنعتی آسیاب قهوه
  • کابینت دیواری
  • دستگاه اسپرسو ساز
  • یخچال و فریزر صنعتی
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن