سیر سیاه تخمیر شده چیست؟
سیر سیاه همان سیر سفید یا سیر خام است که طی فرآیند خاصی تخمیر شده است. مردم کره برای اولین بار از سیر سیاه برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده کردند، سپس چون این سیر طعم بسیار خوبی دارد، طرفداران زیادی را در سراسر جهان به دست آورد و افراد زیادی عاشق آن شدند.
ویژگی سیر فروشگاه آریوکالا
سیر فرآوری شده و تخمیر شده دارای خواص فوق العاده ای است که در قسمت قبل برای تقویت سیستم ایمنی بدن به دلیل فراوانی آنتی اکسیدان ها به آن اشاره کردیم. از دیگر خواص این نوع سیر می توان به: ضد سرطان، ضد چاقی و اضافه وزن، کاهش چربی خون، مراقبت از سلول های کبدی، درمان بیماری های تنفسی و آسم، محافظت از اعصاب و ... اشاره کرد که در ادامه به توضیح بیشتر در مورد هر کدام می پردازیم. عصاره این سیر در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد. در کشورهای آسیای شرقی مانند ژاپن، کره جنوبی و تایلند، این شکل از سیر از دیرباز به عنوان یک غذای اصلی سنتی در زنجیره غذایی آنها جایگاه مهمی داشته است.
به طور خلاصه، سیر سیاه از تخمیر سیر کامل جدید در رطوبت بسیار بالا و دمای معین تولید می شود که باعث می شود سیر تحت یک سری واکنش های غیر آنزیمی از جمله واکنش مرلارد و اکسیداسیون فنل ها و کارامل قرار گیرد. هنگامی که سیر تخمیر می شود، خواص فیزیولوژیکی سیر تغییر می کند و غلظت ترکیبات فعال زیستی نیز افزایش می یابد. این نوع سیر نیز مانند گانودرما در طب سنتی کاربرد فراوانی دارد.
مقالات مشابه
- داخل خواهری سرچشمه جهادی از زندان
- داستان واقعی درباره اسباب بازی که کارشناسان نمیخواهند شما بدانید
- هنگ کنگ رهبر کری لام انتقاد شدید آمریکا استانداردهای دوگانه آمریکا با تظاهرات
- Shakib Al Hasan: ممنوع کریکت بنگلادش می گوید: او 'آموخته خود درس'
- مالزی برای اخراج بنگلادش مرد بیش از مهاجر نظرات
- انواع مواد اولیه شیمیایی
- حماسه Keto نظرات بالا BHB فرمول در مورد چگونه برای رسیدن به کتوز سریع و سوزاندن چربی سریع با خیال راحت
- مسافران رای Schiphol بهترین فرودگاه در غرب اروپا
- Atos برقرار علوم زندگی مرکز تعالی برای حمایت از محققان در سراسر جهان
- ما تظاهرات: تظاهرات در سیاتل آتش به بازداشتگاه