کوکتل تکیلا طراحی شده برای جفت ارز با سوشی & فو

با تشکر از شما Espolòn® تکیلا برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.چه چیزی الهام بخش ش

توسط NEWSCENTERALS در 3 خرداد 1399

با تشکر از شما Espolòn® تکیلا برای همکاری با نیمه پر در Bartenders در خانه کوکتل سری ویدئو.

چه چیزی الهام بخش شما برای ایجاد این کوکتل ؟ "من می خواستم برای ایجاد یک مکزیکی قاطر تنوع بود که فوق العاده تمیز و با طراوت با غیر منتظره, آسیایی, پیچ و تاب."

چه موسیقی شما را جفت آن را با ؟ "DJ Snake Ozuna, Saweetie بزرگ Freedia یا هر کسی که می تواند شما را به رها کردن آن پایین در اتاق نشیمن خود را!"

چه مواد غذایی را به شما جفت آن را با ؟ "من ممکن است مغرضانه اما من فکر می کنم این کار بسیار خوبی با غذاهای آسیایی از کشورهای مختلف است که طیف وسیعی از غذاهای غنی مانند کره bibimbap به آنهایی که سبک تر مانند سوشی و یا pho. آن را همه کاره!"

نام فرد (زنده یا مرده) شما می خواهم به این کوکتل برای. "مارگارت چو دست پایین است."

ترش و شیرین قاطر

توسط پارکر Luthman

مواد تشکیل دهنده

  • 1.5 قطعات Espolòn® Reposado تکیلا (منظور در Drizly)
  • .5 بخشی زردآلو آب نارگیل
  • .25 بخشی شربت ساده (1.5 قطعات شکر 1 قسمت آب)
  • .75 بخش آب آهک
  • 1 قاشق چایخوری سرکه برنج
  • آبجو زنجبیل
  • شیشه: سنگ
  • چاشنی زدن: آهک گوه

جهت

اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده به جز آبجو زنجبیل برای تکان دادن و پر کردن با یخ. لرزش و فشار به یک سنگ شیشه ای. پر کردن با یخ و بالا با آبجو زنجبیل. هم بزنید و چاشنی زدن با آهک گوه.

شما می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در Bartenders در خانه کوکتل آموزش در اینجا!

مصاحبه شده و تغلیظ شده و ویرایش شده است.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب